top of page

Professioneel & zichtbaar

Deze week mocht ik in Harlingen fotograferen. Fred Kieviet van 'Qui Vita' is daar met een heel mooi project bezig. Er wordt gewerkt aan de verbouwing van vier huizen, om deze tot één prachtig bewoonbaar huis te maken.


Bij binnenkomst is het een drukte van jewelste. Overal zijn mannen aan het klussen. Het werk van Fred is in de afrondingsfase. Alleen de trap nog afwerken met beton stucwerk en dan is het project in Harlingen voorzien van prachtige gestucte wanden, vloeren, badkamers, vensterbanken en trappen.

Qui Vita is gecertificeerd en gespecialiseerd in het decoratief afwerken van bedrijfspanden en woningen.

Fotografie & film

Mijn opdracht bestond uit het fotograferen van de ruimtes met stucwerk die Fred verzorgd heeft. Dit beeldmateriaal wordt gebruikt om op de website te plaatsen.

Met een beeldbank aan fotomateriaal, beschikt Fred nu over bedrijfsfoto’s die ingezet kunnen worden voor diverse doeleinden zoals bijvoorbeeld een brochure, nieuwsbrief of flyer...


En het mooie is, als ik er dan toch ben maak ik nog wat filmbeelden voor een korte video. Dit bedrijfsfilmpje kan Fred delen op zijn social media kanalen...


Zo hebben we in korte tijd, goede foto’s en een filmpje die Fred voor zijn zichtbaarheid kan inzetten...

Ook zakelijke fotografie nodig?... Vraag naar de mogelijkheden... :-)


Comentários


bottom of page