top of page
web-shutterstock_602482979.jpg

Werkwijze  
 in  beeld

Meeting

Graag kom ik fysiek langs om kennis te maken en af te stemmen wat de vraag is. Waar dit door afstand of andere omstandigheden lastig is, kunnen een de afspraak online regelen. Er worden geen kosten gerekend voor een eerste kennismaking.

 

Strategie

Wie ben je en waar sta je voor? Waar wil je naartoe? Wie wil je bereiken? Wat is je kracht? Dit zijn vragen waarmee we aan de slag gaan tijdens een strategische sessie. Samen gaan we op zoek naar datgene wat jou echt bijzonder maakt. We duiken de diepte in zodat ik een sterke strategie voor jouw merk of organisatie kan ontwikkelen. 

Maatwerk 

De ervaring leert dat elke klantwens anders is. Daarom leveren wij maatwerk, uniek, flexibel en precies aansluitend bij de ontwerpvraag. Op basis van een kennismakingsgesprek breng wij samen met de opdrachtgever de behoefte in kaart. Ons doel is de vragen ‘tussen de regels’ te ontdekken. 

Betrokkenheid 

Bij het aangaan van een klantrelatie streven wij naar een verbinding op lange termijn. Dat geeft ons de kans, als grafisch ontwerpbureau, om het bedrijf te leren kennen en als adviseur in het ontwerpproces betrokken te worden. Wij verdiepen ons in het bedrijf, product, dienst en merk. Zo komen wij tot een creatief design dat aansluit bij de ambities, strategie en het gevoel van de organisatie.

Voor wie

Als grafisch ontwerper en fotograaf werk ik direct voor bedrijven, merken, overheid en diverse non-profit organisaties. Maar ook voor reclame-, communicatie-, en marketingbureaus o.a. in Noord Nederland. 

strategie & concept  tekst  social Media
 fotografie   animatie  
 film   illustratie

 ontwerp   content  merk  brand  logo  

webdesign  marketing   merkverhaal   

bottom of page