top of page

 Wat  laat

je raken...

MERK het!

Strategie

Wie ben je en waar sta je voor? Waar wil je naartoe? Wie wil je bereiken? Wat is je kracht? Dit zijn vragen waarmee we aan de slag gaan tijdens een strategische sessie. Samen gaan we op zoek naar datgene wat jou echt bijzonder maakt. We duiken de diepte in zodat ik een sterke strategie voor jouw merk of organisatie kan ontwikkelen. 

 

Op deze manier ontstaat een sterke basis voor het verhaal dat jij aan jouw klanten kunt vertellen. Hoe je ze kunt overtuigen om voor jouw diensten of producten te kiezen, en niet die van de concurrent. Het wordt gemakkelijker om keuzes te maken en om oplossingen te bieden voor het probleem waar jouw doelgroep tegenaan loopt. Je doet een belofte, waarmee je jouw bedrijf op de kaart zet. 

Ontwerp 

 Jouw merk of organisatie verdient een duidelijke doorvertaling in de uitvoering. Ontwerpen die bij je passen en die aanslaan. 
 

Logo & huisstijl
Dit begint bij een passend logo en dito huisstijl. Het is het begin, het hart van jouw uitstraling. Zowel het logo als de huisstijl laten zien wie je bent. Het legt je verhaal vast. Ik verplaats me in jou en in jouw doelgroep. Wat past bij jou en wat spreekt jouw doelgroep aan? Hierin zoek ik de perfecte balans. Zo ontstaat de rode draad die al jouw communicatie-uitingen bij elkaar houdt.  

 

Websites & webdesign

De online wereld groeit enorm snel, jouw website is daarom erg belangrijk. Je moet opvallen en daar help ik je graag bij. Ik maak een ontwerp en als je daar behoefte aan hebt, kan ik ook de gehele ontwikkeling van de website voor je uithanden nemen. Uiteraard gaat het hele proces in overleg met jou. 

 

Grafisch design, infographics en illustraties

Grafisch design zoals visitekaartjes, brochures of flyers kan ik ook voor je ontwerpen, uiteraard passend bij jouw logo en huisstijl. Ook kan ik infographics en illustraties ontwerpen om een verhaal te vertellen, complexe informatie begrijpelijker én aantrekkelijker te maken. 

Beeld 

Ben je op zoek naar een professionele bedrijfsfotograaf? Heb je fotografie nodig waarmee jouw bedrijf of organisatie goed in beeld wordt gebracht? Dan kan ik je helpen. 

 

Kwalitatief goede foto’s zijn onmisbaar voor communicatie uitingen, zowel voor drukwerk als voor online. Mijn bedrijfsfotografie kenmerkt zich door een eerlijke weergave. Echte situaties, echte beelden, echte mensen. Ik denk met je mee en ik kom met creatieve ideeën. Belangrijk vind ik het dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt, alleen dan krijg je het beste resultaat. 

 

Ik ben gevestigd in Assen (Drenthe), maar voor grotere fotoprojecten werk ik door heel Nederland.

 

Wat heb je nodig? 

Redactionele fotografie

Heb je sprekende beelden nodig voor een magazine, een bedrijfsbrochure of een vakblad? Met sterke redactionele fotografie vertel je het verhaal achter een bedrijf of organisatie. 

 

Bedrijfsrapportages

Met sterke bedrijfsfotografie zet je de organisatie op de kaart. Je maakt meteen een goede eerste indruk, daar krijg je maar één keer de kans voor. Ik verdiep me in jouw organisatie en laat met sfeervolle beelden zien wie je bent en waar je voor staat. 

 

Fotografie voor beeldbank

Als fotograaf maak ik fotografie voor de beeldbank van het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP). Daarnaast werk ik in opdracht voor grote organisaties als Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV), Nederlands Jeugdinstituut (NJi) en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).  

 

 Tekst

Jouw doelgroep aanspreken met teksten die de juiste toon omvatten, met de inhoud die de lezer graag wil lezen. En met woorden die tegelijkertijd ook bij jouw bedrijf of organisatie passen. Het is een ingewikkelde klus, maar ik kan je helpen. Ik zorg samen met mijn collega tekstschrijver voor SEO-proof website teksten, een merkverhaal of brandstory waarmee jouw verhaal kort en bondig wordt beschreven. Maar ook voor pakkende teksten in flyers, brochures of magazines, nieuwsbrieven en blogs kan je bij mij terecht. 

 

Marketing 

In de snel groeiende online wereld is het belangrijk om je verhaal niet alleen offline maar ook online te vertellen. Via jouw website, maar ook via social media, zoals Facebook, Instagram of Linkedin en via zoekmachines als Google. Maar hoe pak je dat aan? En hoe zorg je ervoor dat je hoog in Google verschijnt? Dat je goed vindbaar bent? Hoe plaats je advertenties op social media en op Google? Samen met mijn collega kan ik je helpen met: 

 

  • Social media marketing

  • SEO 

  • Google Ads

Ontwerp
Beeld
Tekst
Marketing

strategie & concept  tekst  social Media
 fotografie   animatie  
 film   illustratie

 ontwerp   content  merk  brand  logo  

webdesign  marketing   merkverhaal   

bottom of page