top of page
lang-shutterstock_299841281.jpg

 wat  kost 

dat nu...

 

Als ik voor jou aan de slag ga begrijp ik dat je vooraf graag wilt weten wat de kosten zijn voor de werkzaamheden. of je nu een logo, huisstijl, folder of ander grafisch ontwerp nodig hebt, Voorafgaand aan de opdracht zal ik zo goed mogelijk in beeld brengen wat de tijdsinvestering is. Op basis van deze gegevens maak ik een begroting. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. 

 

Beperkt budget? En wil je graag fotografie en een fotoshoot op locatie plannen? Dan denk ik graag met je mee hoe we dit kunnen realiseren. Ik kom met oplossingen en geef eerlijk advies. Vertrouwen en een langdurige, prettige samenwerking vind ik belangrijk en daar is transparantie een belangrijk onderdeel van. Met de meest efficiënt middelen naar een zo goed mogelijk resultaat. Daar gaan we voor. 

Goede doelen

Een percentage van arbeid en verdiensten besteed ik jaarlijks aan nuttige projecten zonder winstoogmerk. De afgelopen jaren heb ik me op deze manier ingezet voor een project van Stichting2gether2Africa.nl. Weet je een mooi project die mijn expertise kan gebruiken? Daar sta ik zeker voor open, als dit past binnen mijn ondernemerschap.

Daarnaast ben ik een groot voorstander van ‘werk-voor-werk diensten’. Wil jij van mijn expertise gebruik maken dan sta ik er voor open om dit tegen een concrete wederdienst te ruilen. Neem contact op voor meer informatie. 

Tarief

Mijn basistarief is €92,- per uur (excl. btw). Voor ontwerpwerkzaamheden en fotografie. Omvat een opdracht meer dan 80 uren? Dan pas ik het uurtarief naar redelijkheid aan. Vanuit budget werken, meedenken om elk project haalbaar te maken... Vraag het, veel is mogelijk!

 Strategie     Concept     Ontwerp    Fotografie   Film    Animatie    Illustratie  
 Webdesign       Online Marketing    Campagne    Merkverhaal    Content   

bottom of page