top of page
foto-lang.png

Fotografie 
 in  opdracht

Professionele fotografie

Heb je sprekende beelden nodig voor een magazine, een bedrijfsbrochure of een vakblad? Met sterke redactionele fotografie vertel je het verhaal achter een bedrijf of organisatie. Eén beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden. Bedrijsfotografie kan geleverd worden door het plannen van een fotoshoot. Ik fotografeer in Noord Nederland en ben ook landelijk actief als fotograaf. Mocht dit vanwege tijd of budget lastig zijn, dan bied een zoekvraag naar een bepaalde foto wellicht een mooi alternatief. Ik denk graag met je mee. :-)

Eigen beeldbank

Ik fotografeer graag sociaal en maatschappelijke thema's van 'ECHTE' mensen. Anders dan de stockwebsites zoals shutterstock, ligt bij mij de focus op eerlijke en oprechte fotografie. 'Onnatuurlijke' beelden, op z'n amerikaans, zul je hier niet tegenkomen. Maar wel typisch sfeervol nederlands beeld.

 

Zoek op thema in mijn beeldbank of stel een zoekvraag. Ik maak speciaal voor jou een unieke selectie die aan de zoekvraag voldoet. Zonder extra kosten! Heb je liever je eigen unieke beeldbank? Dit kan met bestaand beeld uit ons eigen archief of na het maken van fotografie in opdracht. Vraag naar de mogelijkheden. 

redactionele  fotografie  bedrijfsreportage
 portretfotografie  sfeer  vakblad 

 zakelijk portret   beeldbank  sfeerbeeld  
stockfotografie   anp    bedrijfsfotograaf  
journalistiek  bedrijfsfoto  foto

bottom of page