top of page

Handig: Spreek je blogs in

Bijgewerkt op: 29 jun. 2023Handig tools | Handig: Spreek je blogs in

Spraakgestuurd typen is een superleuke manier om je gedachten op papier te zetten en superhandig voor het schrijven van een blog. Super handig: spreek je blogs in en zo wordt je blog persoonlijker. Verder gaat het sneller en kun je al je gedachten in rap tempo op papier krijgen.


Welke tool gebruik ik hiervoor?

1 Open je Google Drive
2 Maak een nieuw document aan
3 Kijk in het menu naar extra
4 Selecteer in het menu gestuurd typen
5 plaats de cursor en neem het geluid op

Kennis samenvatten

Als jij iets interessants gelezen hebt, dan kun je in eigen bewoordingen het artikel samenvatten. Dan heb je geen plagiaat gepleegd, maar maak je wel een hele makkelijke samenvatting die mensen zal aanspreken.


Schrijf (Spreek ; ) een blog

Eén van de tien stappen om je mailinglijst flink te laten groeien is het schrijven van een blog. Door te bloggen wordt je website beter vindbaar in Google en met name als je over specifieke onderwerpen schrijft. Met een blog geef je waarde weg en deel je op een mooie manier kennis die interessant kan zijn voor jouw volgers of toekomstige klanten.


Heb je al een blog maar wordt deze niet veel wordt bezocht, dan is het de vraag of je die blog wel op je Social mediakanalen deelt.

En dan is er weer de vraag of jouw social media kanalen wel volgers heeft?

En dan is het weer de vraag of die volgers wel interesse hebben in jouw werkzaamheden… En dan is het weer de vraag: Hoe vind je mensen die interesse hebben in jouw werkzaamheden…


Heel veel vragen die allemaal belangrijk zijn bij het opbouwen van een goed netwerk voor je bedrijf en online onderneming. Ik help jou daar heel graag mee en daarom zal ik de komende week werken aan een eBook en steeds stukjes delen in mijn blog.


Blog updates ontvangen?

Als je benieuwd bent hoe je jouw business kunt laten groeien of hoe je een online onderneming succesvol kunt maken, kun je je aanmelden voor mijn blog Zie onder in de website.

Ik zal de komende tijd super handige tips en tools delen om meer uit jouw onderneming te halen. Meer info opbottom of page