top of page
druk-02694.jpg

Meedoen in fotoshoot 

GRATIS PROFESSIONELE FOTO'S?

DAN IS DIT JE KANS!

Omgeving Assen | Drenthe

Martine Hoving | Professioneel fotograaf

Als fotograaf zoek ik mensen die het leuk vinden om gefotografeerd te worden. Man, vrouw, jong en oud, iedereen kan zich aanmelden. Voor de fotoshoot werk ik graag met meer mensen tegelijk (minimaal twee personen), zodat we diverse settings kunnen vastleggen. Je kunt je ook samen als vriendinnen, buren, gezin, vriendengroep of stel opgeven. 

 

Fotoshoot

We gaan samen een aantal professionele foto's van diverse settings maken. Denk aan gezin, familie, vriendensettings. Maatschappijk herkenbare thema's, maar in overleg met jou. De mooiste beelden worden toegevoegd aan de beeldbank. Als dank voor deelname ontvang jij gratis de fotoselectie voor eigen gebruik. Vantevoren overleg ik met jou wat een goede locatie kan zijn. De shoot zal maximaal 2 uur duren.

 

Voorwaarde

Om deel te nemen aan een professionele fotoshoot vullen de deelnemers eerst het portretrechtformulier in. Dit kan via formulier portretrecht . Hiermee geef je mij als fotograaf toestemming om de mooiste beelden in te kunnen zetten voor publicatie.

Doelstelling

Het fotograferen van ECHTE situaties met ECHTE mensen geeft mij als fotograaf de kans om eerlijke en oprechte beelden te kunnen maken. Beelden die menselijk zijn en dichtbij voelen.. Zoals het echte leven is. 

DIENSTEN 

ZOEKOPDRACHT BEELDBANK

JIJ ZOEKT, WIJ VINDEN!

Of het nu gaat om het maken van sterke beelden voor websites en advertentiecampagnes of om het maken van redactionele beelden. Wij bieden een grote collectie eerlijke beelden van 'ECHTE' mensen in een fotobank. Vraag naar een link van deze beeldcollectie of plaats een zoekopdracht.

 

FOTOPRODUCTIES

Ik maak beeld voor diverse bedrijven en organisaties. Of je nu een maatwerk vraag hebt of een beeld uit onze fotobank wilt. Ik help graag een passende oplossing te vinden. 

 

redactionele  fotografie  bedrijfsreportage
 portretfotografie  sfeer  vakblad 

 zakelijk portret   beeldbank  sfeerbeeld  

stockfotografie   anp    bedrijfsfotograaf  

journalistiek  bedrijfsfoto  foto

bottom of page