top of page

Transformatie-therapeut | Assen

Yoga door de oceaan

Trance healing therapeut | energetisch werker

'Transformeren 

& werken

met energie...'

Klachten?

We leven in een roerige tijd en dit kan bij iedereen veel (oude) pijn naar boven brengen. Je kunt misschien het gevoel hebben dat je niet lekker in je vel zit, of erg in angst leven, veel stress ervaren, beperkt worden door fysieke klachten, je depressief voelen ..etc. Omdat we als menselijke wezens uit veel meer bestaan dan alleen een fysiek gedeelte, werkt de reguliere gezondheidszorg niet altijd afdoende.

 

Werken met energie

In basis bestaat alles uit energie. In jouw energie kunnen blokkades ontstaan die uitendelijk klachten kunnen veroorzaken. Deze blokkades kunnen te maken hebben met oude trauma's en overtuigingen, emoties, entiteiten, vorige levens etc. We gaan in de behandeling op zoek naar ontstane blokkades om deze te transformeren. Dit zal effect hebben op lichaam en de ziel. Wat een consult voor je kan betekenen is heel wisselend en afhankelijk van de reden waarom je voor een healing komt. 

 

Trance-healing & mediumschap

Als Trance-healer, heb ik het vermogen om contact te maken met de energieën van de geestelijke wereld. Door het overbrengen van deze energieën en het transformeren van wat niet meer dienend is, kan er voor jou een heel mooi proces op gang gebracht worden. Een proces wat het (zelf)genezend proces bevordert. En je dichter bij je levenspad zal brengen. ​

 

De behandeling

Je wordt ontvangen een een veilige ruimte. (waar behoefte is, kan ik aan huis komen). Tijdens het consult mag je in een gemakkelijke houding gaan zitten of liggen. Af en toe zal ik vragen stellen tijdens de behandeling. Maar je zult in een meditatieve/ontspannen staat zijn tijdens het consult.

Voorafgaand wordt eerst een checklist ingevuld met gegevens over je (medische) achtergrond en de reden van je bezoek. Als er een veilige ruimte is gecreëerd, reizen we naar vorige en toekomstige levens, als ook in het huidige leven. Om patronen te herkennen, hoe bepaalde energieën zich vastzetten in en rond het lichaam. De behandeling is geschikt voor elke leeftijd. 

Vaak wordt er healing gegeven op meerdere niveaus van het lichaam. Het kan dus zijn dat je om een fysieke reden voor healing komt, maar dat de healing toch naar je emotionele lichaam gaat. Je kunt je tijdens of na de healing dan emotioneel voelen. Doe na een healing altijd even rustig aan, wees liefdevol voor jezelf en drink veel water. Voel je je na een healing niet goed of ben je onrustig, dan kun je altijd contact opnemen met je healer. Een consult duurt ongeveer 1 uur. Mocht er meer tijd nodig blijken, dan zal dat altijd in overleg gebeuren.

 

Thema's

  • Innerlijk kind

  • Overtuigingen

  • Emoties

  • Andere bewustzijns vormen

  • Geloftes en eden 

Energetisch reinigen

Het komt regelmatig voor dat er in huizen, gebouwen, kantoren (en niet alleen oude gebouwen) energie hangt waar de bewoners of werkende mens last van kan hebben. Deze energieën hebben vaak negatieve effecten op de gezondheid en het welbevinden van de bewoners en/of werknemers. Ik kom op huisbezoek en doorvoel. Met de energieen in het huis, zal ik op een respectvolle manier contact maken.
 

De woning zal ik zuiveren en weer in balans brengen, waardoor de woning weer ontspannen en prettig aanvoelt, zoals het hoort.
De woning wordt met liefdevolle, lichte energie opgevuld.
Ook zal ik de aura van de bewoners reinigen en tips meegeven om het huis zelf zo goed mogelijk schoon te houden.

 

Wat zijn de kosten

Healing eerste consult (incl intake): 90,- 

Duur behandeling  ± 1,5 uur

Healing opvolgende behandeling: 75,- (duur ± 1 uur)

Energetische reiniging van huis/kantoor:

Kosten 125,- (excl. reiskosten) 

 

Trance-healing wordt niet vergoed door de verzekering.

Mocht je een afspraak willen maken of heb je nog vragen, stuur gerust een berichtje.

 

Mijn opleiding

Ik heb mijn opleiding gedaan bij Nuttah, Krachtcirkel Schoonoord. Een erkend diploma behaald  en toegelaten tot de beroepsvereniging door beroepsvereniging SNU. 

Ik doe dit werk partime naast mijn werkzaamheden als ontwerper en fotograaf. Voor meer informatie over deze werkzaamheden, verwijs ik graag naar mijn algemene website www.martinehoving.nl

IMG_9540-licht.jpg
Consult Trance-Healing
Als je een afspraak wilt maken of je hebt een vraag, stuur dan een mail via onderstaande link.
Ik zal zo snel mogelijk reageren. 
bottom of page