top of page

NIEUW! BEELDBANK fotografie

Bijgewerkt op: 29 jun. 2023


Mijn beeldcollectie stockfoto’s van 'ECHTE’ mensen


• Keuze diverse MENS thema's in Nederland • Gemakkelijk en snel online aan te schaffen • Geschikt voor commercieel en redactioneel gebruik

Mag ik jou uitdagen om vandaag een kijkje te nemen?


Superleuk om nu eindelijk mijn fotocollectie aan te kunnen bieden als stockfoto BEELDBANK. Vrijwel alle foto’s heb ik gemaakt op Nederlandse bodem. Een afwisselende fotocollectie gemaakt in dorp, stad, en land, waarin de mens vaak een hoofdrol speelt. Met de camera in de aanslag heb ik inmiddels heel wat mensen voor de lens gehad.


Communicatie professional?

NIEUW! BEELDBANK fotografie is speciaal voor professionals. Het is vaak een hele klus om geschikt beeld te vinden voor de pr, informatievoorziening of reclame-uitingen van je organisatie. Het regelen van mensen die model willen staan in de fotoshoot, de portretrecht-toestemming regelen, tot het vinden van de geschikte locatie en het goede moment.

Bedenk het maar waar je mee te maken krijgt om die ene foto te kunnen maken. Soms is er genoeg tijd en budget om met een sterk concept, de juiste fotograaf en modellen te regelen. Dat is natuurlijk het meest ideaal. Maar daarnaast is er ook vraag om op eenvoudige wijze toch een goed beeldverhaal te maken.


Een typisch stijl kenmerk van mijn foto's is de ’ECHTHEID’ die ik graag in mijn beelden wil benadrukken. In het beeld draait alles om ‚'ECHTE’ mensen in echte situaties. Zelfs als de foto voor 100% geregiseerd is, wat zeker ook wel gebeurd, kun je dat aan de foto niet zien…


Het juiste beeld vinden

De meeste professionals duiken in de jungle van stockbank Shutterstock, Dreamstime of een ander Amerikaans stockfotobureau. Je ziet vaak letterlijk door de bomen het bos niet meer. En zonder dat je het doorhebt, ben je weer twee uur verder en heb je nog steeds niet dat ene plaatje gevonden . Je hebt kunnen kiezen uit ontelbaar veel foto’s, maar ze hebben het allemaal net niet. Hoe kan dat?


Het beeld wat je op deze sites tegenkomt heeft over het algemeen een typisch amerikaans glamour gehalte. En dat voelt gewoon echt anders als een hollands plaatje. Stel jezelf altijd de vraag: Herkent de ontvanger van jouw boodschap zich in dit beeld?… Mensen spiegelen zich graag aan wat ze te zien krijgen.

Is er herkenning, is er die menselijk blik in de ogen? Had het je buurman kunnen zijn? Voelt het als thuiskomen?


AANBIEDING 9 maart 2022

Vind beelden in allerlei thema’s geschikt voor reclames en advertenties, zonder zorgen over portretrechten.

Bestel jij vandaag, 9 maart, beeld? Dan krijg je één gratis foto kado. Ga naar: https://www.martinehoving.nl/stockfoto-beeldbank-echte-mensenComentários


bottom of page