foto-lang.png

In Opdracht 
 of  beeldbank

Stockfotografie

Maak gebruik van 'ECHTE' beelden, gefotografeerd door Martine Hoving. Anders dan de stockwebsites zoals shutterstock, ligt bij Martine de focus op eerlijke en oprechte fotografie. 'Onnatuurlijke' beelden, op z'n amerikaans, zul je hier niet tegenkomen.

 

Zoek op thema in stockbeeld of geef mij een zoekvraag. Ik maak speciaal voor jou een unieke selectie die aan de zoekvraag voldoet. Zonder extra kosten. Heb je liever je eigen unieke beeldbank? Dit kan met bestaand beeld uit ons eigen archief of na het maken van fotografie in opdracht. Vraag naar de mogelijkheden. 

Redactioneel beeld

Heb je sprekende beelden nodig voor een magazine, een bedrijfsbrochure of een vakblad? Met sterke redactionele fotografie vertel je het verhaal achter een bedrijf of organisatie. Eén beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden. Redactionele fotografie kan geleverd worden door het plannen van een fotoshoot. Ik fotografeer in noord nederland, en ben ook landelijk actief als fotograaf. Mocht dit vanwege tijd of budget lastig zijn, dan bied een zoekvraag uit mijn beeldcollectie wellicht een mooi alternatief. Ik denk graag met je mee. :-)

redactionele  fotografie  bedrijfsreportage
 portretfotografie  sfeer  vakblad 

 zakelijk portret   beeldbank  sfeerbeeld  

stockfotografie   anp    bedrijfsfotograaf  

journalistiek  bedrijfsfoto  foto