druk-02694.jpg
239A4BD2-73A2-49C7-98F1-9C432952E850.PNG

 'ECHTE' mensen modellen 

​JIJ PROFESSIONELE FOTO'S, WIJ TOESTEMMING VOOR PUBLICATIE...

 

GRATIS FOTOSHOOT! Vind jij het leuk om een keer deel te nemen aan een originele fotoshoot? DAN IS DIT JE KANS!

WIJ ZOEKEN JOU! Ben jij enthousiast en vind je het leuk om door ons gefotografeerd te worden? Geef je dan op als model. Man, vrouw, jong en oud, iedereen mag zich aanmelden. Je kunt je ook met meer mensen aanmelden voor een fotoshoot. 

 

WIN-WIN

Een gratis fotoshoot? Jazeker! Martine Hoving, fotograaf Noord Nederland, gebruikt de foto's voor de beeldcollectie die we inzetten voor publicaties. Deelnemers geven vantevoren een portretrecht toestemming. In ruil hiervoor, ontvang jij GRATIS! de foto's digitaal voor privégebruik. Verder bieden wij jou de mogelijkheid om als NXT model in onze portfolio te worden opgenomen.

 

PORTFOLIO NXT MODEL

De mooiste foto's komen in het modellen portfolio. Dit geeft jou later nog de kans om in opdracht en tegen betaling door onze opdrachtgevers geboekt te worden. 

NXT-DOOR MODELS wil 'ECHTE' mensen op de foto. Voor de fotograaf eenvoudig en met model toestemming geregeld. Komt een model in ons portfolio, dan kunnen we het model wellicht ook betaalde opdrachten aanbieden bij onze klanten.

Onze klanten zijn zeer te spreken over onze vernieuwende concept van 'ECHTE' modellen, onze uitstekende klantenservice en over onze bekwaamheid in het fotograferen van oprechte beelden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

DIENSTEN 

ZOEKOPDRACHT BEELDBANK

JIJ ZOEKT, WIJ VINDEN!

Of het nu gaat om het maken van sterke beelden voor websites en advertentiecampagnes of om het maken van redactionele beelden. Wij bieden een grote collectie eerlijke beelden van 'ECHTE' mensen in een fotobank. Vraag naar een link van deze beeldcollectie of plaats een zoekopdracht.

 

MODEL RELEASED FOTOPRODUCTIES

We maken beeld voor diverse bedrijven en organisaties. Wij beschouwen ieder project als een geheel nieuwe mogelijkheid om iets moois te maken. of je nu een maatwerk opdracht hebt of een beeld uit onze fotobank wilt, bel ons of stuur een e-mail. .

 

redactionele  fotografie  bedrijfsreportage
 portretfotografie  sfeer  vakblad 

 zakelijk portret   beeldbank  sfeerbeeld  

stockfotografie   anp    bedrijfsfotograaf  

journalistiek  bedrijfsfoto  foto